FC Utrecht benoemt Thijs van Es tot Algemeen Directeur

© fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Utrecht heeft Thijs van Es benoemd tot algemeen Directeur. Met die benoeming hoopt de Raad van Commissarissen de snelheid van besluitvorming binnen FC Utrecht te bevorderen. "Dat is belangrijk voor de realisatie van onze strategie", aldus de Raad.
Van Es maakt deel uit van een driekoppige directie. Joost Broerse spitst zich als Commercieel Directeur volledig toe op de ontwikkeling en groei van corporate partnerships. De functie van Jordy Zuidam blijft onveranderd maar krijgt een andere titel: Technisch Directeur.
Deze wijzigingen komen voort uit een driejarige visie en strategie, die is ontwikkeld samen met medewerkers, partners, de RvC en aandeelhouders. Het moet leiden tot een verdere gestructureerde en stabiele groei van de club.
"Naast de huidige samenwerkingen met onze official partners, willen we samenwerken met corporate partners waarmee we samen kunnen bouwen aan FC Utrecht en aan de regio Utrecht. De potentie van deze partnerships is enorm groot op basis van de toegevoegde waarde voor ondernemers op zowel het zakelijke, als wellicht het maatschappelijke vlak. Het is dus belangrijk dat Joost Broerse de ruimte krijgt in zijn schema om zich hier volledig op te focussen", stelt voorzitter Pieter Leyssius van de Raad van Commissarissen op de website van de club.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.