IJsselmeervogels winnen opnieuw

UTRECHT - IJsselmeervogels heeft ook het tweede competitieduel in de Hoofdklasse B gewonnen. De Rooien wonnen eenvoudig bij Sparta Nijkerk met 3-0. Andre Kemper zette zijn ploeg al na drie minuten op voorsprong, waarna Kevin winter vlak de rust de deur op slot gooide. Vlak voor tijd zette Wouter van Hoof het scorebord op 3-0.
GVVV heeft het thuisduel verloren van Geinoord. De enige treffer kwam op naam van Daan van der Valk. Geinoord staat na twee wedstrijden op de zesde plaats met drie punten. GVVV staat onderaan met nul punten uit twee duels.
Regerend kampioen Spakenburg won met 2-0 van SDC Putten. De Blauwen kwamen op voorsprong door Thijs Houwing. Vlak na de rust stelde Ruben Wilson de zege veilig. De enige smet op de wedstrijd was de rode kaart van Spakenburger Richard Rademaker.
DOVO heeft ook goede zaken gedaan door te winnen van de Kozakken Boys. DOVO kwam op voorsprong door Brayton Biekman in de 25e minuut. Vlak erna kreeg Daniel Kops de rode kaart. De Kozakken Boys bleken echter niet bij machten om een gelijkmaker te produceren. DOVO staat op de gedeelde tweede plaats met Spakenburg, Jodan Boys en Hoek. Allen hebben vier punten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.