AUDIO-UPDATE | Jong FC Utrecht klimt na 5-2 zege, hattrick Acheffay

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft vrijdag een klinkende overwinning geboekt door FC Dordrecht in eigen huis te verslaan met 2-5. Aanvaller Hicham Acheffay scoorde een hattrick en is lovend over de sfeer binnen de selectie, zegt hij tegen RTV Utrecht.
De Utrechters begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen na vier minuten al op voorsprong dankzij een treffer van Hhicham Acheffay. Kort daarna kreeg Noah Lewis van FC Dordrecht rood en kwamen de Utrechters nog steviger in de wedstrijd te zitten. Acheffay scoorde na een half uur zijn tweede.
Hicham Acheffay na hattrick: "We hebben veel plezier, op het veld en erbuiten"
In de tweede helft was het Jonas Arweiler die al snel de 3-0 maakte. FC Dordrecht kwam nog terug met een goal van Renny Smith, maar een kleine tien minuten maakte Acheffay zijn derde van de avond voor Utrecht.
Daarna was het opnieuw Smith die namens FC Dordrecht een punt bracht, maar het mocht niet meer baten. De nederlaag was compleet met een eigen doelpunt van FC Dordrecht keeper Petar Stoskovic waardoor het 5-2 werd.