Eemdijk wint voor derde keer op rij foutloos

WOERDEN/EEMDIJK - Eemdijk heeft in de Hoofdklasse B voor de derde keer op rij gewonnen. Op eigen veld was de ploeg Willem Romp met 2-0 te sterk voor Staphorst.
Na een kwartier spelen was de eerste kans gelijk raak voor Eemdijk. Het was Klaas de Graaf die de bal op zijn pantoffel nam en zo de 1-0 op het scorebord zette. Met die treffer had hij ook de ruststand bepaald.
Via een strafschop wist Eemdijk de wedstrijd te beslissen. In de 75e minuut maakte Bas Buimer de 2-0. De strafschop werd gegeven doordat Chris van Houten van Staphorst hands had gemaakt. Hij mocht ook met rood vertrekken. Ook Eemdijk eindigde het duel met tien man. Twee minuten voor tijd krijg Jaap de Graaf zijn tweede gele kaart.
15' Klaas de Graaf [1-0]
75' Bas Buimer [2-0]
Het was voor Eemdijk de derde overwinning op rij zonder dat het een tegendoelpunt wist te incasseren. In de Hoofdklasse B staat Eemdijk op dit moment tweede op de ranglijst.