RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Loenen baalt van veldspel Sportlust: "Was niet om aan te zien"


WOERDEN - Patrick Loenen baalt van het veldspel van Sportlust'46 tegen Achilles'29, ondanks de 3-1 overwinning. De trainer van de Woerdenaren vond het 'niet om aan te gluren'. Dat zei hij na afloop tegen RTV Utrecht,

WORSTELING
"De geschiedenis leert dat dit hele lastige wedstrijden zijn", zegt Loenen over het duel tegen de hekkensluiter. Hij gaf verslaggever Robert Claus nog complimenten. "Het valt me mee dat je er nog bent. Het was niet om aan te zien. We komen nog in de problemen ook, dat konden we wel voorkomen. Normaal knip ik wel eens beelden, maar dat heeft nu niet zoveel zin."

Patrick Loenen: "De geschiedenis leert dat dit hele lastige wedstrijden zijn"


Veel mensen hadden een monsterscore verwacht tegen Achilles'29, dat al een keer met 7-0 en 4-0 verloor dit seizoen. Dat dat niet lukte, lag aan Sportlust zelf, vindt Loenen. "Het zegt meer over ons dat wij niet in staat zijn om deze wedstrijd anders te benaderen. Dit is een concentratie-, focus- en instellingsprobleem. Iedere trainer worstelt hiermee, dat is gewoon moeilijk", zegt de trainer.

ISSARTI HOOPTE OP MEER GOALS
De tweede goal van Sportlust kwam op naam van Zakaria Issarti, die vindt dat zijn ploeg meer goals had moeten maken. "We hebben genoeg kansen gekregen en drie keer gescoord. Dat is te weinig voor de kansen die we hebben gekregen, maar uiteindelijk zijn de drie punten binnen. Dat is het belangrijkste."

Zakaria Issarti: "Het was geen goede wedstrijd, maar wel de winst"


"Zij wachten af en het tempo is bij ons veel te laag, dan wordt het een gemakzuchtige wedstrijd. Vaak slordige passes, dus het was geen goede wedstrijd, maar wel de winst", concludeert Issarti.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -