RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels-trainer: "Had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan"


BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - "Ik had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan", zegt IJsselmeervogels-trainer Ted Verdonkschot over de regioderby tegen GVVV. Zijn ploeg won met 3-0 bij de Veenendalers.

Ted Verdonkschot: "Ik heb de jongens net verweten dat het bij rust beslist moest zijn"


Bij rust stond het 2-0 voor IJsselmeervogels via een vrije trap en penalty, maar die voorsprong kon groter zijn. Verdonkschot: "Ik heb de jongens net verweten dat het bij rust beslist moest zijn. We creŽerden met mooie aanvallen 3 Š 4 mogelijkheden die erin moesten. Misschien was de concentratie even weg."

KAMPIOENSCHAP
IJsselmeervogels staat alleen bovenaan in de Tweede divisie. Praten over een kampioenschap vindt Gillian Justiana nog te vroeg. "We moeten niet denken dat we onverslaanbaar zijn."

HHC Hardenberg-trainer Gert Jan Karsten speelde vorige week met zijn ploeg tegen Katwijk. Na de wedstrijd zei hij dat het een schande is als Katwijk geen kampioen wordt. Verdonkschot vindt het niet gepast om over een tegenstander te praten. "Hij moet naar z'n eigen elftal kijken, die ook mee kan doen om de bovenste plekken."

Gillian Justiana: "Als de wedstrijd tegen Spakenburg ook in 3-0 eindigt, dan teken ik daarvoor"


DERBY TEGEN SPAKENBURG
IJsselmeervogels kende dus een goede generale voor de derby tegen Spakenburg volgende week. Justiana: "Als die wedstrijd ook in 3-0 eindigt, dan teken ik daarvoor." Verdonkschot voegt toe: "Spakenburg is de underdog als je naar de ranglijst kijkt, maar de wedstrijd van volgende week staat op zich. Het zal een hectische week worden, maar we moeten ons gewoon hetzelfde voorbereiden als afgelopen weken. We hebben een volwassen ploeg die dat prima kan."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -