RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV'er Adnane: "Ik ben geschrokken van het niveauverschil"


VEENENDAAL/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - "Ik ben geschrokken van het niveauverschil", zegt Taoufik Adnane van GVVV. Hij en zijn ploeggenoten verloren zaterdag de regioderby met 3-0 van IJsselmeervogels.

Adnane: "We hadden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. We speelden 3-4-3 en iedere speler had een mannetje." Toch ontstond veel ruimte voor IJsselmeervogels. Ahmed El Azzouti maakte hier gebruik van bij zijn openingstreffer. "Hij is een meester in vrij komen", zegt GVVV-trainer Niek Oosterlee.

Niek Oosterlee: "Het was open huis bij ons"


OPEN HUIS
Tien minuten na de 1-0 was de score verdubbeld. Oosterlee: "Na de tegengoal waren we het kwijt. Dit hebben we het hele seizoen al. Het was open huis bij ons. Het had na 45 minuten 6-0 kunnen staan."

Taoufik Adnane: "Bij een 2-0 stand hadden we nog geloof"


GELOOF
"Na rust herstelden we een beetje. We probeerden te drukken. Bij een 2-0 stand hadden we nog geloof", zegt Adnane. Op het eind liep IJsselmeervogels uit naar 3-0. Oosterlee zag dat zijn ploeg daar weinig mogelijkheden tegenoverstelde. "We zijn niet aan het voetballen gekomen."

BELANGRIJK DUEL
Volgende week staat de belangrijke wedstrijd bij Schevingen op het programma. "Iedere wedstrijd is belangrijk en loop je tegen een moeilijke tegenstander aan", besluit Oosterlee.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -