Twisker teleurgesteld na nederlaag Hercules: "Maakten nergens aanspraak op"

UTRECHT - Hercules-trainer Jochem Twisker was na de 1-3 nederlaag tegen EVV erg teleurgesteld over het optreden van zijn ploeg. De trainer van de Utrechters vond dat zijn ploeg een verloren wedstrijd speelde, waarin het nauwelijks tot kansen kwam.
"Dat kun je wel stellen ja". zo vertelt Twisker aan RTV Utrecht. "In negentig minuten hebben we amper een kans gecreëerd. Tegelijkertijd gaven we EVV wel de ruimte om te voetballen, dan loop je dus tegen zo'n nederlaag aan."
Jochem Twisker in gesprek met Arnold Schenk (RTV Utrecht)
Hercules won tot nu toe een keer dit seizoen. In de eerste speelronde ging ADO'20 0-3 over de knie. De ploeg van Twisker bivakkeert na zes wedstrijden op de twaalfde plaats. De oefenmeester is aan zijn tweede seizoen bezig op sportpark Voordorp.
"Als je de wedstrijd van vandaag analyseert zie je dat we echt stappen hebben gezet ten opzichte van vorig seizoen. Ons speltempo ligt echt veel hoger dan een jaar geleden. Tegelijkertijd moet je constateren dat we veel te slordig waren aan de bal. Dan lijd je dus heel veel balverlies, zeker als je dan de verkeerde keuzes maakt."
Ondanks het matige optreden van zijn ploeg ziet Twisker voldoende perspectief bij Hercules. "Ik weet waar dit elftal toe in staat is, maar we hebben nu zes punten uit zes wedstrijden. Tijd om punten te gaan pakken", zo besluit de trainer van Hercules.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.