RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht onderuit in oefenduel tegen Almere


UTRECHT - FC Utrecht heeft een oefenwedstrijd tegen Eerste divisionist Almere City verloren. In Almere werd het 3-2 voor de thuisclub.

Bij FC Utrecht kregen spelers die de laatste tijd weinig in actie zijn gekomen speeltijd. Zo was er een basisplaats voor Joris van Overeem en AdriÓn Dalmau, die op de weg terug zijn na een blessure.Ook doelman David Jensen mocht starten. De Deen raakte voor de competitie zijn basisplaats kwijt aan Maarten Paes en mocht weer eens wat minuten maken.

Geheime oefenwedstrijd FC Utrecht


FC Utrecht speelde voor rust slecht, maar kreeg via Rico Strieder, AdriÓn Dalmau en Patrick Joosten wel een paar kansen. Zij misten, terwijl namens Almere City Abass Ahannach en Joshua Zimmerman scoorden.

TWEEDE HELFT
De tweede helft was amper begonnen toen het al 3-0 was via Kenneth Aninkora. Kort daarna deed FC Utrecht iets terug. Vaclav Cerny schoot een strafschop, die was toegekend na een overtreding op Jean-Christophe Bahebeck, binnen. Halverwege de tweede helft bepaalde de voor Joris van Overeem ingevallen Odysseus Velanas de eindstand op 3-2.

 | Foto: N&R RenÚ van den Berg

Het duel tegen Almere City kwam in de plaats van een voor woensdag gepland oefenduel tegen het Duitse Bayer Leverkusen. De nummer 7 van de Bundesliga kon echter vanwege blessures en interlandverplichtingen geen acceptabel elftal op de been brengen.

OPSTELLING FCUTRECHT
FC Utrecht begon het duel in Almere in de volgende opstelling:
Doel: David Jensen
Achter: Giovanni TroupÚe, Tommy St. Jago, Urby Emanuelson, Leon Guwara
Midden: Joris van Overeem, Rico Strieder, Patrick Joosten
Aanval: Vaclav Cerny, Jean-Christophe Bahebeck, AdriÓn Dalmau


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -