RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV moet wegkomen bij staartclubs


VEENENDAAL - Het wil maar niet vlotten, dit seizoen met GVVV. Na een mazzelige zege bij Jong Sparta leken de Veenendalers twee weken geleden aan te haken bij de middenmoot. De kansloze thuisnederlaag tegen IJsselmeervogels wierp GVVV weer richting de gevarenzone.

"Alle wedstrijden zijn belangrijk", zei trainer Niek Oosterlee afgelopen weekend over de aanstaande confrontatie met Scheveningen. Maar ook bij GVVV zal het besef leven dat een zege op Houtrust meer dan ooit noodzakelijk is. De Veenendalers gingen in de Topklasse en de Tweede divisie vijf keer op bezoek bij Scheveningen. Beide ploegen wonnen twee keer. Vorig seizoen eindigde het duel op Houtrust in 1-1.

Scheveningen won dit seizoen nog niet en scoorde pas drie keer in zeven duels. Afgelopen zaterdag incasseerde de ploeg uit tegen TEC in de slotfase de gelijkmaker. GVVV, dat niet overloopt van zelfvertrouwen, kan de ideale tegenstander zijn voor de hekkensluiter.

Wat het vertrouwen bij GVVV op zal krikken is het feit dat de ploeg het dit seizoen vooral in uitwedstrijden goed doet. Bij Katwijk en Jong Sparta werd gewonnen, terwijl de uitwedstrijd tegen AFC een 1-1 gelijkspel opleverde.

Oosterlee kan in Scheveningen beschikken over dezelfde selectie als vorige week tegen IJsselmeervogels. Dat betekent dat de geblesseerde Tom Oostinjen nog altijd ontbreekt.

LIVE
Scheveningen - GVVV begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -