DOVO geeft in slotfase voorsprong uit handen

VEENENDAAL - DOVO heeft in de Derde Divisie A gelijkgespeeld tegen Ter Leede. Op Panhuis werd het 1-1, nadat de Veenendalers zeven minuten voor tijd een voorsprong uit handen gaven.
DOVO ging na 45 minuten met een voorsprong de rust in, door een prachtige goal van Jasper Waalkens op slag van rust. Een belangrijke voorsprong voor de Veenendalers, die voor de wedstrijd twee punten achterstand hadden op Ter Leede.
Lang wist de ploeg van trainer Gert Kruys de voorsprong vast te houden, maar zeven minuten voor tijd viel dan toch de gelijkmaker. Ian van Otterlo zorgde voor de 1-1, wat ook de eindstand was op Panhuis.
43' Jasper Waalkens [1-0]
83' Ian van Otterlo [1-1]
Door het gelijkspel blijft DOVO achter Ter Leede staan in de stand. De Veenendalers komen op 8 punten uit zeven duels, terwijl Ter Leede op 10 punten komt.