RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Powel opnieuw beslissend: "Je loert er altijd op"


VEENENDAAL - "Hij zat er dan toch in", vertelt doelpuntenmaker Berry Powel opgelucht aan RTV Utrecht. De 39-jarige spits schoot zaterdag in de 88e minuut de beslissende 0-1 binnen tegen Scheveningen.

"Je loert er altijd op als spits. Je weet dat één kansje genoeg is", en zo geschiedde. Powel schoof de bal vanuit de rebound in het doel van Scheveningen. "Ik zag dat Ties ging aanleggen en ik wist dat met dit veld het voor de keeper haast onmogelijk was om de bal vast te houden. Dus toen was ik er als eerste bij", glimlacht Powel.

Berry Powel scoorde alweer zijn vierde treffer van het seizoen


Het was een moeizaam duel voor GVVV tegen de hekkensluiter van de competitie. Ook Powel wist weinig in te brengen. "Het was lastig bespeelbaar hier, maar zo zie je als spits heb je maar één kans nodig om belangrijk te zijn."

WELKOME OVERWINNING
Trainer Niek Oosterlee was blij dat hij Powel in zijn ploeg heeft. "Een echte spitsengoal, daar zijn we blij mee. Om heel eerlijk te zijn had ik niet het gevoel dat we nog gingen scoren", aldus Oosterlee die zich niet heeft vermaakt tijdens het duel. "Op dit moment zijn punten heel belangrijk. Na het duel van vorige week is deze winst heel lekker." Vorige week verloor GVVV met 0-3 van regiogenoot IJsselmeervogels.

"Dit was wel een moetje", doelt Oosterlee op het feit dat Scheveningen de hekkensluiter is. "Het is natuurlijk zo dat als je deze wedstrijd vandaag niet wint je een stuk minder lucht hebt. We schuiven nu weer een stukje op." GVVV staat in de Tweede Divisie in de top van het rechterrijtje.

Niek Oosterlee: "Iedere wedstrijd is voor ons nu een finale"
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -