RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sportlust'46 teleurgesteld: "Het was zo'n dag"

1/3
WOERDEN/PROVINCIE UTRECHT - Sportlust'46 heeft aan de thuiswedstrijd tegen DUNO(0-2) een gemengd gevoel overgehouden. Het zat de ploeg uit Woerden vaak niet mee, maar volgens trainer Patrick Loenen is dat niet alleen pech.

Trainer Patrick Loenen: "We missen gogme"


"Ik vond dat we goed begonnen, we konden de bal goed in bezit houden", begint trainer Patrick Loenen tegen RTV Utrecht. Volgens hem zat het zijn ploeg vandaag niet mee. "Zo'n klutsbal van hun valt dan verkeerd, zo'n dag was het voor ons. Deze wedstrijd had ook onze kant op kunnen vallen, maar dat we hem verliezen is niet pech of toeval", doelt Loenen op het feit dat het zijn ploeg aan gogme ontbrak. "Welkom in de hoofdklasse", zo zegt hij.

Rick Wils viel in voor Sportlust'46 en had tot twee keer toe een kans om te scoren. "Ik probeerde hem in het dak van het doel te schieten, maar hij vloog hoog over", zegt Wils balend. "Het is zonde dat je het zo weg geeft. We hadden eerste kunnen staan."

Invaller Rick Wils: "Er had meer ingezeten"


"We hadden sowieso een punt moeten pakken", vervolgt Wils. Sportlust'46 promoveerde afgelopen seizoen naar de Hoofdklasse. Op dit moment staat de ploeg vierde met vijf punten achterstand op koploper DUNO. Wils wil niet uitspreken dat er om de titel gevochten gaat worden. "Maar bovenin meedoen is wel leuk, daar ga ik niet om liegen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -