RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Doelpunt en donkerrood voor Selimi: "Dat worden wel vijf of zes wedstrijdjes"

1/4
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Argjend Selimi heeft toegegeven dat hij in de Spakenburgse derby expres een zware overtreding maakte op Ahmed El Azzouti. De Spakenburg-speler, die vlak daarvoor nog de 2-2 had gemaakt, kreeg daarvoor direct rood. "Het zal wel een wedstrijdje of vijf, zes zijn", zegt hij over zijn aanstaande schorsing.

Argjend Selimi: "Het voelt niet als een overwinning, maar wel als een opluchting"


"Ik heb een klein beetje de hoofdrol: negatief, maar ook positief. Ik had balverlies, maar ik wilde niet dat zij gingen scoren daaruit", legt Selimi uit. "Dat zou de 3-2 zijn. Het was niet slim hoe ik het deed en ik wilde hem niet geblesseerd trappen, maar het was meer om geen tegengoal te krijgen."

ZWARE SCHORSING

Selimi noemt het geen ongeluk dat hij El Azzouti van achteren onderuit schoffelde. "De bal was al naar de zijkant, dus de bal ging ik niet meer raken. Dan maar zo", aldus Selimi. "Het zal wel een wedstrijdje van vijf of zes zijn, maar het belangrijkste vandaag was niet verliezen."

De slachtoffer van de tackle, Ahmed El Azzouti, was alles behalve te spreken over de actie van Selimi. "Als je zoiets nodig hebt in een wedstrijd, zou ik me doodschamen", vertelde de spits van de Vogels.

 Selimi wordt van het veld gestuurd Selimi wordt van het veld gestuurd | Foto: Geert Lommers

OPLUCHTING

"Het voelt niet als een overwinning, maar wel als een opluchting. We hebben het gelijkspel gelukkig wel over de streep weten te trekken. Ik denk dat wij de morele winnaar zijn, ik denk ook dat zij heel erg balen", doelt Selimi op de buren aan de rode zijde. "Wij gaan nooit verliezen van IJsselmeervogels. Het is vaak in zo'n derby niet echt spannend en voor de neutrale toeschouwer geen leuke wedstrijd."

KEIHARD WERKEN

Trainer John de Wolf kondigde na de derby aan na dit seizoen afscheid te nemen van Spakenburg. Over de wedstrijd was de oefenmeester tevreden, want zijn ploeg was de morele winnaar. "Als je bij een 2-0 achterstand terugkomt, dan kan je dat wel zeggen. Ik denk dat we in de tweede helft niet opgeven. We rechten de rug en komen terug naar 2-2", aldus De Wolf.

John de Wolf: "We rechten de rug en komen terug naar 2-2"


"Bij vlagen in de tweede helft creŽeren we de rust, maar die gasten werken keihard. Wij gaan nog wel in het linkerrijtje raken, daar hoeft niemand bang voor te zijn."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht