Hercules zakt verder weg na nederlaag: "Zo debuteren is klote"

© RTV Utrecht / Mark Kloostra
UTRECHT - Hercules staat door de nederlaag van zondag op de voorlaatste plek in de Derde Divisie B. De Utrechters verspeelden tegen Gemert een 0-1 voorsprong en verloren uiteindelijk met 2-1.
Verslaggever Mark Kloostra over de nederlaag van Hercules
Zeven minuten vóór rust wist Tijjani Noslin, die verder geen gelukkige wedstrijd speelde, de 0-1 binnen te werken voor Hercules. Toevalligerwijs viel de gelijkmaker zeven minuten ná rust. Willem den Dekker zette uit een corner de 1-1 op het scorebord namens de thuisploeg.
Met nog iets minder dan twintig minuten te spelen mocht Gemert opnieuw een hoekschop nemen. Ditmaal zette Bram Jacobs zijn hoofd tegen de bal en zorgde zo voor de 2-1 voorsprong van de thuisploeg. De Herculanen gingen nog drastisch op zoek naar de gelijkmaker, maar net doel werd niet meer gevonden.
Doelman Thijs de Leede maakte zijn debuut voor Hercules in het verloren duel met Gemert. "Met een nederlaag debuteren is klote", vertelt de 21-jarige sluitpost aan RTV Utrecht. "Over mijn eigen optreden ben ik gematigd tevreden. Mijn nerveusiteit viel mee , toen we in de voorbereiding oefenden tegen Spakenburg was ik zenuwachtiger."
Doelman Thijs de Leede had liever met drie punten zijn debuut gemaakt
38' Tijjani Noslin [0-1]
52' Willem den Dekker [1-1]
72' Bram Jacobs [2-1]
Van de zeven gespeelde wedstrijden in de Derde Divisie B wist Hercules er tot nu toe slechts één te winnen. De Utrechters speelden drie keer gelijk en gingen datzelfde aantal wedstrijden onderuit. De ploeg van Jochem Twisker staat nu op de voorlaatste zestiende plek.