Aantrekkelijk duel tussen Hoogland en UNA eindigt onbeslist

Oskar van Logtestijn scoorde twee keer namens Hoogland
Oskar van Logtestijn scoorde twee keer namens Hoogland © RTV Utrecht / Arnold Schenk
HOOGLAND - Ondanks een veelvoud aan doelpunten is er geen winnaar gekomen bij het duel tussen Hoogland en UNA: 3-3.
De ploeg uit Hoogland schoot uit de startblokken en stond al na negen minuten op een 2-0 voorsprong, dankzij twee treffers van spits Oskar van Logtestijn. Comfortabel was die voorsprong echter allesbehalve, want meteen na de tweede goal richtte UNA zich op en ging het op zoek naar de aansluitingstreffer.
Die kon - gezien het spelbeeld - niet uitblijven en na 25 minuten voetballen tekende Brian Boogers voor de aansluitingstreffer. Na een uur spelen moest Hoogland ook de tweede tegentreffer incasseren, toen Mart van de Gevel de bal tegen de touwen schoot: 2-2.
Toch lieten de onvermoeibare Hooglanders zich daar niet door uit het veld slaan, want meteen daarna kreeg Hoogland een goede kans om op voorsprong te komen. Fouad Dahmani kon na een scrimmage van dichtbij binnenwerken, waardoor er een 3-2 tussenstand op het scorebord verscheen.
Twintig minuten voor tijd was het Van de Gevel die de 3-3 op zijn naam zette en was er opnieuw een puntendeling aanstaande. Een rode kaart in minuut 78 van UNA-aanvoerder Niek van Boekel leek daar nog even verandering in te brengen, maar ondanks kleine mogelijkheden bleef het bij 3-3.

RANGLIJST

Promovendus Hoogland is prima aan het seizoen begonnen en bezet na acht wedstrijden de twaalfde plaats in de Derde Divisie B.