Jochem Twisker (Hercules) is meer dan duidelijk: "Schooljongetjesgedrag moet afgelopen zijn"

UTRECHT - Hercules-trainer Jochem Twisker was zondag absoluut niet te spreken over de instelling van zijn ploeg. De Utrechters gingen met 2-1 onderuit tegen Gemert en dat kwam volgens Twisker onder andere door een gebrek aan agressiviteit.
"In de rust heb ik aangegeven dat we gelijk onze stempel moesten drukken", vertelt Twisker tegen RTV Utrecht. Zeven minuten na de theemaakte Gemert de 1-1. "We laten ons zo ongelofelijk makkelijk naar de slachtbank leiden door totaal geen agressie te tonen, hetgene dat Gemert wel deed. We moeten nou maar eens gaan begrijpen dat dat het schooljongetjesgedrag klaar moet zijn en dat we als mannen moeten gaan voetballen", zegt de oefenmeester furieus.
Jochem Twisker hekelt de mentaliteit van zijn ploeg

VOORLAATSTE

"Het was ronduit slecht", vervolgt Twisker die nu voorlaatste op de ranglijst staat met zijn ploeg. "Dat zal allemaal wel, we moeten ervoor zorgen dat we ons niveau weer gaan halen. Je moet ook tonen dat je wil winnen, dat hebben we niet gedaan."

SPAKENBURG

John de Wolf maakte zaterdag bekend aan het einde van dit seizoen te vertrekken bij Tweede Divisionist Spakenburg. De naam van Jochem Twisker, die in het verleden al bij de Blauwen werkte, zingt al even rond in de geruchtenmolen. "Als Spakenburg geëinntresseerd is dan hebben ze mijn nummer en dan gaan we dan wel verder kijken", reageert Twisker erop.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.