RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van Logtestijn breekt neus na ordinaire schop in gezicht: "Was een bewuste actie"


HOOGLAND - Oskar van Logtestijn scoorde zondag twee keer namens Hoogland in het 3-3 gelijkspel met UNA, maar zal toch een zure nasmaak aan overhouden aan de wedstrijd. De 25-jarige spits kreeg na 78 minuten een trap in zijn gezicht van UNA-aanvoerder Niek van Boekel, die daarvoor een directe rode kaart kreeg.

Trainer Raymond Prins over het incident


Trainer Raymond Prins vertelt in gesprek met RTV Utrecht dat de veelscorende spits zijn neus heeft gebroken. "Oskar lag op de grond en werd bewust in z'n gezicht geschopt. Daardoor heeft hij z'n neus gebroken. Heel erg vervelend en het is gewoon iets wat absoluut niet op een voetbalveld thuis hoort." Het is nog niet bekend hoelang de speler van Derde Divisionist Hoogland uit de roulatie is.

TERECHTE UITSLAG
Voor Youri van der Meer was het een bijzonder duel, UNA is namelijk zijn oude club. "Vanaf mijn vijfde heb ik daar gespeeld, dit was de eerste keer tegen hen", zegt Van der Meer. "Ik denk dat hun wel iets beter waren. We hadden hem nog kunnen winnen toen ze met tien man kwamen te staan, maar uiteindelijk is dit wel een terechte uitslag."

Hoogland stond al binnen 9 minuten op 2-0 voor te staan. "Ja, dat was dit seizoen nog niet eerder gebeurt. Twee goeie goals van Oskar."

Hoogland-speler Youri van der Meer in gesprek met Arnold Schenk


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -