Vijf duels schorsing Selimi na rode kaart in derby

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg-voetballer Argjend Selemi is door de KNVB voor vijf duels geschorst, na zijn rode kaart van afgelopen zaterdag in de derby tegen IJsselmeervogels. De aanvaller haalde vijf minuten voor tijd Ahmed El Azzouti van IJsselmeervogels van achteren neer.
Selimi, die vlak daarvoor de 2-2 had gemaakt, liet na afloop weten geen spijt te hebben van zijn actie. "Ik had balverlies, maar ik wilde niet dat zij gingen scoren daaruit", legde hij voor de microfoon van RTV Utrecht uit. "Dat zou de 3-2 zijn. Het was niet slim hoe ik het deed en ik wilde hem niet geblesseerd trappen, maar het was meer om geen tegengoal te krijgen."
De aanvaller noemde het geen ongeluk dat hij El Azzouti van achteren onderuit schopte. "De bal was al naar de zijkant, dus die ging ik niet meer raken. Dan maar zo", zei hij na de wedstrijd. Selimi zei een schorsing van vijf of zes duels te verwachten. "Maar het belangrijkste vandaag was niet verliezen." Dat deed Spakenburg ook niet, want ook met tien tegen elf bleef het 2-2.
Of de reactie van Selimi invloed heeft gehad op de strafmaat is niet duidelijk. Of Spakenburg in beroep gaat tegen de straf is ook nog niet bekend.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.