Spakenburg verliest oefenduel van derde divisionist

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft een slechte generale afgewerkt in de aanloop naar de competitiewedstrijd volgende week zaterdag tegen TEC. De Blauwen ontvingen VVOG in een oefenduel en verloren met 2-3.
In de eerste minuut kwam de nummer veertien van de 3e divisie al op voorsprong tegen Spakenburg. Mike Ahrens benutte een strafschop nadat Harrie Kersten in het strafschopgebied werd neergelegd. Spakenburg nam het initiatief maar creërde weinig kansen, maar raakte wel de buitenkant van de paal.
Na rust startte Spakenburg feller. In de 56e minuut kwam met de verdiende gelijkmaker door proefspeler Tufan Özbozkurt. In de 73e minuut kwam VVOG op voorsprong toen Mark Bottenheft vanaf 20 meter in de kruising schoot. Tien minuten later vergrootte VVOG de voorsprong. Een voorzet van Bas Wobbes werd binnengewerkt door Thomas Careman. Spakenburg bracht in de persoon van Roy Castien een minuut later de 2-3 op het scorebord wat ook de einduitslag werd.
Afgelopen weekend stuntte Spakenburg nog door in de derby een punt te pakken tegen 2e divisie-koploper IJsselmeervogels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.