RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Jan van Leijenhorst stapt uit de TC van Spakenburg


BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Jan van Leijenhorst stopt met zijn werk in de technische commissie van Spakenburg. Zijn vertrek volgt op het eerdere afscheid van Martijn Koelewijn.

"We zijn erin geslaagd om de TC uit te breiden en te versterken", duidt Van Leijenhorst op de clubwebsite op de eerder aangekondigde komst van Richard Hop en Izaak Veerman (als contractmanagers) en Niek van Twillert, Hugo Bol en Tybald de Harder (als leden van de technische commissie), "Nu de gelederen zijn versterkt, denk ik dat het een goed moment is om te stoppen. Na een onrustige nacht ben ik tot dat besluit gekomen. Ik denk dat het goed is dat de huidige technische commissie de zaken invult, zoals zij dat willen invullen. En in dat plaatje zie ik geen rol voor mezelf weggelegd."

De voormalige spits van de Blauwen - die in 1985 in de memorabele beslissingswedstrijd in Huizen tussen Spakenburg en Kozakken Boys de zaterdagtitel wist binnen te slepen en daarna ook een langdurige schorsing opliep na uit het veld te zijn gestuurd - heeft zo'n 2,5 jaar zeer prettig samengewerkt met onder meer Martijn Koelewijn, Thomas Hop en Frank van Twillert. "Stuk voor stuk uitstekende jongens en ik ben ook blij dat zowel Thomas als Frank hun niet te onderschatten werkzaamheden voortzetten. Daarnaast wil ik ook nog graag benadrukken dat ik uitstekend heb kunnen werken met hoofdtrainer John de Wolf." De Wolf gaf afgelopen weekend na de derby met IJsselmeervogels aan na dat seizoen te vertrekken.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht