RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

PSV met Ihattaren tegen FC Utrecht, Robbin Ruiter op de bank

UTRECHT - Mohamed Ihattaren keert zaterdag terug in de selectie van PSV, voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De 17-jarige Utrechter ontbrak in de laatste wedstrijd voor de interlandperiode tegen VVV omdat zijn vader vlak daarvoor was overleden. De middenvelder is nu klaar om weer te voetballen.

"Met Mo gaat het goed, heel goed zelfs", zegt PSV-trainer Mark van Bommel. "Hij is goed opgevangen door de groep en het is knap hoe hij er als een jongen van 17 mee omgaat. Het trainen zorgt voor afleiding, maar als hij soms liever thuis wil zijn dan mag hij dat. Dat heb ik hem direct verteld."

De FC Utrecht-fans hebben al aangekondigd hun stadgenoot een hart onder de riem te gaan steken. In de 24e minuut, het rugnummer van Ihattaren, zal de Galgenwaard een minuut lang klappen voor de Utrechter.

ZOET

Ook doelman Jeroen Zoet is er weer bij. Hij is hersteld van de blessure die hem de afgelopen weken aan de kant hield. Dat betekent dat voormalig FC Utrecht-keeper Robbin Ruiter, die tijdens de gewonnen duels in de Europa League bij Rosenborg en in de competitie van VVV-Venlo (twee keer 4-1) onder de lat stond, weer op de bank zal plaatsnemen.

PSV heeft na negen competitieduels 23 punten, evenveel als Ajax dat op basis van het doelsaldo bovenaan staat. AZ en Vitesse volgen op drie punten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht