RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bart Ramselaar: "Als ik normaal gesproken 120 procent geef, geef ik tegen PSV 130"

1/3
UTRECHT - Vorig jaar eindigde FC Utrecht - PSV in 2-2. Dat was een topresultaat voor FC Utrecht, want tegen de Eindhovenaren worden doorgaans weinig punten gepakt. PSV komt zaterdag voor de 50e keer op bezoek bij FC Utrecht. Van de 49 voorgaande duels wonnen ze er 24, FC Utrecht won negen keer. De laatste thuiszege op PSV was op 16 september 2012. Het werd 1-0 door een doelpunt van Dave Bulthuis.

Bart Ramselaar, die de voorgaande drie seizoenen voor PSV speelde en dit jaar terugkeerde in de Galgenwaard, kan ook niet verklaren waarom FC Utrecht het tegen Ajax en Feyenoord veel beter doet dan tegen PSV. "Dat is een goeie vraag, misschien dat Ajax iets meer rivaliteit is. Ik weet niet hoe dat komt, maar dat is wel een gek verhaal."

John van den Brom: "We gaan het beste in Bart naar boven halen"


"Ik denk dat iedereen de kwaliteiten van PSV kent. PSV heeft een heel duidelijk van hoe ze willen spelen. Dat is niet vaak dat ze daarin veranderen. Maar ze hebben heel veel kwaliteit en daar moeten we ons tegen wapenen."

"Ik wil me laten zien, daar ga ik niet over liegen natuurlijk."


Voor Ramselaar is het treffen met PSV een wedstrijd die hem extra motivatie geeft. "Als ik normaal gesproken 120% geef, geef ik tegen PSV 130", zegt de Amersfoorter. Dat heeft alles te maken met zijn verleden in Eindhoven. In de eerste twee jaar, met Phillip Cocu als trainer, speelde hij 69 duels. Vorig seizoen, onder Mark van Bommel, kwam hij zes keer in actie.

Dus heeft Ramselaar iets te bewijzen, tegenover een trainer die het niet in hem zag zitten. "Dit is iets specialer dan een normale wedstrijd. Ik wil me laten zien, daar ga ik niet over liegen natuurlijk."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -