RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Buurmannen namen het tegen elkaar op in de Tweede Klasse B: "We drinken zo nog wel een biertje"

1/5
MAARSSEN/DE MEERN - Een opmerkelijk fenomeen zaterdag in de Tweede Klasse B. Twee buurmannen namen het in de Tweede Klasse B als trainers het tegen elkaar op. Er hoeft geen rijdende rechter aan te pas te komen, de twee dronken na afloop nog samen een biertje.

"Het is maar een spelletje", reageert De Meern-trainer Richard Beekink tegenover RTV Utrecht op de nederlaag van zijn ploeg. Van Maarssen, waar zijn buurman Marco van der Meer aan het roer staat, werd zaterdag met 4-1 verloren. "Ik wil wel altijd winnen, dat staat altijd vooraan. We krijgen teveel tegendoelpunten dat is een probleem", concludeert de oefenmeester die zijn gordijnen vanavond niet dicht zal doen. "Zo erg is het ook weer niet."

Richard Beekink(trainer De Meern) : "Eerste helft was veel te slap"


Van der Meer zegt zijn buurman met rust te laten vanavond. "Misschien dat we zo nog even een biertje drinken, maar verder niet", aldus de oefenmeester. "Op basis van de eerste helft vind ik de overwinning voor ons verdiend."

Marco van der Meer(Maarssen): "Ik zoek Beekink zo even op voor een biertje"


Het doel voor Van der Meer is duidelijk voor zijn Maarssen. "We moeten geen kampioen worden, maar we hebben wel de ambitie om naar de eerste klasse te promoveren. Het is niet noodzaak om kampioen te worden, de definitieve doelstelling bepalen we in de winterstop op trainingskamp."

Miquel Ballo: "Twee keer scoren is lekker"


TWEE KEER BALLO
In het duel wist Mique Ballo twee keer te scoren voor Maarssen tegen De Meern. "Ja, het ging zeker lekker vandaag", zo zegt Ballo. In de absolute slotfase had Ballo ook nog de kans om van zijn twee doelpunten er drie te maken. "Toen schoot de kramp erin. Het was alles of niets, dat was helaas niets."

 De Meern-trainer Richard Bleekink De Meern-trainer Richard Bleekink | Foto: RTV Utrecht / Mark Kloostra


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -