GVVV wint ook niet van AFC op eigen veld

VEENENDAAL - GVVV heeft in de Tweede Divisie op eigen veld verloren van regerend kampioen AFC. De Veenendalers gingen met 1-3 onderuit.
Na slecht uitverdedigen van Joeri Potjes was het AFC-aanvaller Yordi Teijsse die in de 27e minuut profiteerde. Hij schoot de 1-0 binnen namens de Amsterdammers tegen de Veenendalers.

POWEL

De 39-jarige Berry Powel laat wekelijks zien dat hij nog van grote waarde is voor GVVV. Twintig minuten voor tijd liet hij tegen AFC opnieuw zijn klasse zien. De spits kapte met één beweging een verdediger en de doelman uit en wipte de 1-1 vervolgens het doel in. Dit keer bleek de treffer van Powel niet voldoende, vier minuten na zijn treffer stond de 1-2 voorsprong voor AFC er. Ditmaal scoorde Raily Ignacio voor de Amsterdamse ploeg.
In de blessuretijd leek Powel de gelijkmaker binnen te koppen, het Veenendaalse publiek stond al op de banken, maar de bal vloog tegen het zijnet. In de daaropvolgende aanval wist Teijsse met zijn tweede van de middag de eindstand op 1-3 te bepalen in het voordeel van de bezoekers.
27' Yordi Teijsse [0-1]
70' Berry Powel [1-1]
74' Raily Ignacio [1-2]
90+1' Yordi Teijsse [1-3]
GVVV heeft dit seizoen in de Tweede Divisie nog altijd niet in eigen huis gewonnen. De Veenendalers staan met elf punten twaalfde.