Soest en Roda'23 in evenwicht na boeiend treffen

© Arnold Schenk
SOEST - Koploper SO Soest heeft in de 2e klasse B puntenverlies geleden tegen hekkensluiter Roda'23. Het werd 1-1 op de Bosstraat.
Opvallend was dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, wat resulteerde in een enerverende eerste helft. Soest ontbeerde soms het geluk, want een paar keer werd de lat of paal geraakt. Jordy Stins kreeg een goede kans om de openingstreffer voor zijn rekening te nemen, maar kon de keeper van RODA'23 niet passeren.
Vlak na rust kwam Roda'23 op voorsprong, toen Martijn Guitink een voorzet vanaf de linkerkant tegen de touwen schoot. Pas in de slotfase kwam de wedstrijd écht tot ontbranding, nadat Ali Coban de gelijkmaker had gemaakt namens de ploeg uit Soest.
Beide ploegen speelden vol voor de winst, maar een winnaar kwam er niet door goed ingrijpen van beide doelmannen: 1-1.
47' Martijn Guitink [0-1]
79' Ali Coban [1-1]