SVA Papendorp in Eerste klasse keihard onderuit

© RTV Utrecht / Mark Kloostra
UTRECHT - SVA Papendorp heeft een flinke pak op de broek gekregen in de Eerste Klasse A. Het bezoekende Hoofddorp was met 0-5 te sterk voor de Utrechters.
SVA Papendorp, dat vroeger door het leven ging als Magreb'90, keek al bij rust tegen een onoverbrugbare achterstand aan. Eerst wist Mohammed Chih via een strafschop de 0-1 binnen te werken, diezelfde Chih maakte even later de 0-3. Daarvoor had Martijn Tjon-A-Njoek de 0-2 op het scorebord gezet.
In de tweede helft wist diezelfde Tjon-A-Njoek de 0-4 te maken. Zakaria Bakrine kwam op nog op het scoreformulier te staan, hij bepaalde de eindstand op 0-5.
12' Mohammed Chih [0-1,pen]
20' Martijn Tjon-A-Njoek [0-2]
24' Mohammed Chih [0-3]
62' Martijn Tjon-A-Njoek [0-4]
70' Zakaria Bakrine [0-5]
Het gaat nog niet best met Papendorp in de Eerste klasse. De ploeg wist pas één keer te winnen in de eerste vijf duels.