RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hockey: SCHC verspeelt punten, Schaerweijde nadert op de ranglijst

BILTHOVEN/GROENEKAN - In de Promotieklasse hebben de hockeyers van SCHC in de strijd om de koppositie punten verspeeld. De ploeg uit Bilthoven nam het op tegen Cartouche, maar hield aan het duel slechts een punt over: 3-3.

De ban in Voorburg werd gebroken door Sam Steins Bisschop, die afgelopen zomer naar SCHC kwam en zijn ploeg nu op voorsprong bracht tegen Cartouche. Een velddoelpunt van Jasper Siebert zorgde even later voor de gelijkmaker. Daarna richtte SCHC zich op en was er opnieuw de voorsprong, toen Luuk van Duren de 1-2 maakte. Timo Kranstauber was daarna de maker van de 2-2, door uit een strafcorner te scoren. Een doelpunt na een uur hockeyen van Max Sweering bleek niet voldoende voor een driepunter voor SCHC, want opnieuw zat Kranstauber de Bilthovenaren dwars: 3-3.
VOORDAAN
Het lukte Voordaan niet om te stunten tegen hdm, ondanks een goede wedstrijd van de ploeg uit Groenekan. Nadat het op achterstand was gekomen door een doelpunt van Kieran Dartée was het niet meer bij machte de achterstand te boven te komen.

RANGLIJST
Het Zeister Schaerweijde won met 1-2 van Qui Vive en nadert koploper SCHC daardoor op de ranglijst. SCHC staat nog altijd eerste, maar Nijmegen - de nummer twee - heeft slechts een punt minder. Daarna volgt Schaerweijde. Voordaan bezet de zevende plaats in de Promotieklasse.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -