RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SVA Papendorp na ruime nederlaag: "We moeten nog echt een team worden"


UTRECHT - Bij de vernieuwde Eersteklasser SVA Papendorp is er nog een hoop werk aan de winkel. Trainer Mustapha Tahla en verdediger Enrique Emerencia zien echter nog genoeg perspectief.

Ook al werd Papendorp zondag met 0-5 afgestraft tegen Hoofddorp, er was na afloop geen paniek bij de Utrechtse club. "Ik vind niet dat ze een maatje te groot waren", vertelt Enrique Emerencia tegenover RTV Utrecht. "We waren een beetje gelaten, dan verlies je de wedstrijd. Het zat niet mee vandaag." Papendorp won tot nu toe pas één keer dit seizoen. "Ik denk wel dat handhaving het doel is ja."

Enrique Emerencia: "Individuele kwaliteiten hebben we wel"


Bij Papendorp speelt een hele nieuwe groep. Vorig seizoen trok het zich terug uit de Hoofdklasse waardoor het degradeerde naar de Eerste klasse. "We wennen al wel aan elkaar", aldus emerencia. "Het gaat de goede kant op. Individueel hebben we veel goede spelers, maar we moeten nog echt een team worden."

VERDIENEN GEEN OPTIE
Trainer Mustapha Tahla is ook optimistisch. "Na de winterstop moeten we echt de punten gaan pakken", aldus Tahla. "We hebben nog hoop en dat ziet er wel goed uit denk ik. We gaan proberen het hier op het oude niveau terug te brengen. Als spelers hier willen voetballen moeten ze echt willen, als ze willen verdienen moeten ze hier niet wezen", zo zegt de oefenmeester duidelijk.

Voor Tahla is het belangrijk dat de club weer echt een club wordt. "We gaan proberen hier met een groep mensen de club weer gezond maken. En niet zoals in het verleden er geld in stoppen, kampioen worden en weg gaan", besluit Tahla duidelijk.

Mustapha Tala: "We willen de club gezond maken"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -