RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Soest worstelt met hekkensluiter: "Uiteindelijk wel tevreden met een punt"


SOEST - SO Soest-trainer René van der Kooij zag zijn ploeg zondag moeite hebben met tegenstander en hekkensluiter van de 2e klasse B Roda'23 (1-1). "Het was een wedstrijd die alle kanten op kon gaan, zeker in de slotfase."

Soest begon sterk aan het duel en raakte een aantal keer de lat in de openingsfase. "De eerste twintig minuten vond ik ons goed spelen", zo vertelt Van der Kooij aan RTV Utrecht. "Doordat wij niet scoorden gingen zij nog verdedigender spelen en toen werd het lastiger." Daarna waren beide ploegen aan elkaar gewaagd.

René van der Kooij (SO Soest) praat na met RTV Utrecht-verslaggever Arnold Schenk


Vlak na rust kreeg Soest de deksel op de neus en scoorde Roda'23. "Toen werd het erg moeizaam bij ons, maar moet ik de jongens een compliment maken voor de mentale weerbaarheid. Daarom vond ik onze gelijkmaker uiteindelijk wel verdiend."

Van der Kooij is - ondanks het puntenverlies - niet geschrokken van het resultaat van zijn ploeg. "Nee joh, want de dominantie is er nog steeds. Deze tegenstander heeft ook gewoon een hele goede ploeg, die echt nog wel hoger gaan eindigen in deze competitie."

Ali Coban (SO Soest): "Uiteindelijk wel tevreden met een punt"


Ook Ali Coban, die een punt redde voor zijn ploeg door de 1-1 te maken, zag zijn team worstelen. "De tegenstander moet ook een compliment krijgen, want zij deden het gewoon erg goed. Ik vond ons positiespel vandaag niet goed, het oogde soms wat laks. Uiteindelijk ben ik wel tevreden met een punt, als je kijkt naar het verloop van de wedstrijd."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -