RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SCHC nog altijd ongeslagen in Promotieklasse: "Vandaag tevreden met punt"


BILTHOVEN/GROENEKAN - SCHC speelde zondag met 3-3 gelijk tegen Cartouche en is nog altijd ongeslagen dit seizoen in de Promotieklasse, tot tevredenheid van coach Wieger Wiese. "Ik ben vooral blij dat we op het einde van de wedstrijd niet nog tegen een nederlaag aanlopen."

Wieger Wiese praat na met Robert Claus van RTV Utrecht


Tot drie keer toe kwam SCHC op voorsprong tegen Cartouche, maar evenvaak trok de tegenstander de stand weer gelijk. "Aan het eind van de wedstrijd was ik even bang voor een nieuwe tegengoal uit een strafcorner." Timo Kranstauber scoorde tweemaal uit een strafcorner van Cartouche. "Hij raakte ze echt goed, voor hetzelfde geld vliegt-ie er een derde keer in. Daarom ben ik eigenlijk wel tevreden, ik vind 3-3 hartstikke mooi."

SCHC heeft de ambitie om te promoveren en is koploper. Toch vond Wiese dat zijn ploeg niet de onbetwiste favoriet was bij het duel. "We hebben vantevoren gezegd dat we hier wilden winnen, maar we hebben best een aantal pittige weken gehad.Het is hier uit altijd lastig hockeyen, tegen een tegenstander die vandaag echt een resultaat moest behalen. Nogmaals, ik ben best tevreden met een gelijkspel."

Douwe Lankhout (SCHC): "Enorm verschil tussen eerste en tweede helft"
Douwe Lankhout, speler van SCHC, vond het verschil tussen de eerste en tweede helft enorm. "Want in de eerste helft was het nog best gecontroleerd allemaal, maar de tweede helft was echt een chaos, waarin van alles gebeurde. Natuurlijk, we hebben te kampen met een aantal blessures. Misschien dat we een punt daarom maar moeten koesteren."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -