IJsselmeervogels blijven ongeslagen

UTRECHT - IJsselmeervogels blijft na vier duels de koploper in de Hoofdklasse B. De Vogels wonnen na vijf jaar weer een keer bij DOVO.
Kwong-Wah Steinraht maakte de openingsgoal, waarna Wouter van Hoof vlak na rust de deur op slot gooide. Steinraht mocht de 3-0 nog binnenschieten, waarna Rodny Hofman de 3-1 voor Dovo maakte. Kemper bepaalde de eindstand op 1-4.
Spakenburg blijft na een knotsgek duel tegen Geinoord op de tweede plaats staan. De Blauwen stonden een kwartier voor tijd nog met 3-1 achter. Mark Daalderop en Daan van der Valk hadden Geinoord al na 11 minuten op 2-0 gezet. Een kwartier na rust kwam Spakenburg terug via Salim Amerzgiou. Twee minuten erna scoorde Andy Van Vliet de 1-3. Het duel werd door een blessure van de lijnrechter twintig minuten stilgelegd. Spakenburg kwam door een penalty van Thijs Houwing en een rode kaart van Daan van der Valk terug in de wedstrijd. Houwing maakte vervolgens nog twee treffers. Maurice Van der Wilt en Ruben Wilsson maakte het drama voor Geinoord compleet.
GVVV kwam in Bennekom niet verder dan een gelijkspel. De Veenendalers deelden de punten na doelpunten van Clint van der Wal en Patrick Donkervoort. GVVV. De andere uitslagen in de Hoofdklasse B zijn: Jodan Boys - Volendam: 3-1, Sparta Nijkerk - SDC Putten: 0-0, Ajax - Hoek: 1-1, Kozakken Boys - Zwaluwen 30: 4-1.
Na vier duels zijn de Rooien uit Spakenburg de koploper met twaalf uit vier. De Blauwen staan tweede met tien punten uit vier duels. GVVV staat op de tiende plaats met vier punten. DOVO vinden we op de elfde stek terug met ook vier punten. Geinoord is de nummer twaalf met drie punten.