RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vitesse zet Bazoer uit selectie na woedeuitbarsting


UTRECHT - Utrechter Riechedly Bazoer maakt voorlopig geen deel meer uit van de selectie van Vitesse. De Arnhemse club heeft de middenvelder bestraft vanwege een incident tijdens de training van gisteren.

Volgens ooggetuigen kwam Bazoer in conflict met teamgenoot Jay-Roy Grot waarbij ploeggenoten tussenbeide hebben moeten komen. Hij zou daarbij ook dreigende taal hebben geuit richting Grot. Toen de middenvelder werd weggestuurd door de technische staf, zou hij tegen Vitesse-coach Leonid Slutsky verbaal hebben aangevallen. "Fuck off, I don't want to play for your team", zei hij volgens Omroep Gelderland.

"Voorlopig sluit Riechedly niet aan bij de A-selectie. In de tussentijd gaan we gesprekken voeren over de ontstane situatie", zei technisch directeur Mo Allach. "We gaan verder niet speculeren over wanneer hij weer terugkeert. Het belangrijkste is dat de selectie zich in alle rust kan focussen op de aankomende wedstrijden. Dat heeft voor ons de prioriteit."

Bazoer is bezig aan zijn eerste seizoen bij Vitesse. De oud-Ajacied kwam eerder uit voor VfL Wolfsburg en FC Porto. Vorig jaar speelde hij op huurbasis voor FC Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -