RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules en Hoogland snakken naar een zege


UTRECHT - De competitie in de Derde divisie begon zo goed voor Hercules en Hoogland. Maar de zeges op de openingsdag van het seizoen zijn voor beide ploegen tot dusver de enige van de competitie. Zondag speelt Hoogland uit tegen FC Lienden, Hercules ontvangt de beloften van ADO Den Haag.

ADO, dat wordt getraind door Virgilio Texeira uit IJsselstein, debuteert dit seizoen in de Derde divisie en staat negende. Hercules is zestiende en voorlaatste. Een zege op de Haagse beloften is daarom dringende noodzaak voor de mannen van Jochem Twisker.

Thuis winnen, dat lukte Hercules dit seizoen nog niet. Daar staat tegenover dat ADO Den Haag in uitwedstrijden nog geen enkel punt bij elkaar voetbalde.

Bij Hercules ontbreken de geblesseerden Fons Mulder en Conner Blöte.

HOOGLAND
Hoogland speelt zondag uit tegen het vorig seizoen uit de Tweede divisie gedegradeerde FC Lienden. De ploeg van de Amersfoortse trainer Hans van de Haar wist dit seizoen op de eigen Abdijhof nog niet te winnen en staat op een tegenvallende elfde plaats, slechts twee plaatsen boven Hoogland.

Of Hoogland kan beschikken over Oskar van Logtestijn is nog onduidelijk. De spits brak zijn neus in de wedstrijd tegen UNA twee weken geleden en zou kunnen speler met een masker. De vraag is echter of dat masker op tijd klaar is. Stijn Mossink en Erwin Hermsen ontbreken sowieso. Bij Mossink werd deze week een lichte hernia geconstateerd, Hermsen is op de weg terug na een blessure, maar nog niet inzetbaar.

LIVE
Beide Derde divisieduels beginnen zondag om 14.00 uur en zijn live te volgen bij Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -