Opnieuw geen thuisoverwinning voor GVVV

© RTV Utrecht / Bert Kous
VEENENDAAL - Het is de voetballers van GVVV opnieuw niet gelukt om op eigen veld de volle buit te pakken. In de Tweede Divisie speelden de Veenendalers zaterdag met 2-2 gelijk tegen Noordwijk.
Verslaggever Bert Kous over het gelijkspel
Na tien minuten spelen was het Wilco den Hartog die de bal in het doel werkte, maar wel aan de verkeerde kant. Via zijn eigen doelpunt werd het 0-1 voor Noordwijk. Op slag van rust kwam de gelijkmaker op prachtige wijze op het scorebord. Na een foute aanname wist Robin Mulder met een omhaal de 1-1 binnen te werken.
Tien minuten na rust draaide Mart de Jong weg in het zestienmetergebied en schoot de bal in de verre hoek: 2-1. Een kwartier later was het alweer gelijk. Noordwijk kreeg een strafschop en Thomas Reynaers schoot vervolgens vanaf 11 meter de 2-2 binnen. in de slotfase waren de meeste kansen voor de bezoekers. Doelman Johan Jansen hield zijn ploeg op de been en werd niet voor niets verkozen tot man van de wedstrijd.
10' Wilco den Hartog [0-1, E.D.]
45' Robin Mulder [1-1]
55' Mart de Jong [2-1]
72' Thomas Reynaers [2-2, pen]
De ploeg van Niek Oosterlee wacht dus nog op de eerste thuisoverwinning van dit seizoen, de laatste driepunter was op 25 mei 2019. GVVV staat in de Tweede Divisie op dit moment in de middenmoot.