DOVO komt net een beetje veerkracht tekort

© Jeroen van den Berg/DOVO
VEENENDAAL - In de Derde Divisie A heeft DOVO op bezoek bij Harkemase Boys verloren. De ploeg van Gert Kruys verloor met 4-3.
Het duel kende een doelpuntrijke eerste helft. In de eerste zes minuten lag de bal al twee keer in het doel van DOVO. Henny Bouius en Jesse Renken zorgden voor de twee treffers. In de 22e minuut was het Berwout Beimers die de 3-0 op het scorebord zette. Vijf minuten later viel de 3-1 door een eigen doelpunt van Mark Bruintjes.
In de tweede helft kreeg DOVO opnieuw snel een klap te verwerken. In de 54e minuut kreeg de thuisploeg een strafschop en deze werd vervolgens binnen gewerkt door Renken: 4-1.

SPANNING

Met nog iets meer dan twintig minuten te spelen zette Quincy Arends de 4-2 op het scorebord. Daar bleef het niet bij voor de Veenendaalse ploeg, in de 83e minuut wipte Kai Huisman de bal over de doelman van Harkemase Boys heen: 4-3. De gelijkmaker werd door de Veenendaalse voetballers niet meer gevonden.
2' Henny Bouius [1-0]
6' Jesse Renken [2-0]
22' Berwout Beimers [3-0]
27' Mark Bruintjes [3-1,E.D.]
54' Jesse Renken [4-1]
66' Quincy Arends [4-2]
83' Kai Huisman [4-3]
DOVO staat in de Derde Divisie na 8 wedstrijden op de dertiende plek.