RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eemdijk bovenaan in Hoofdklasse B: "Resultaten liegen er niet om"

1/2
WOERDEN/UTRECHT - Eemdijk is na acht wedstrijden de trotse koploper van de Hoofdklasse B, hoewel het spel niet altijd om over naar huis te schrijven is. Dat beaamt trainer Willem Romp in het programma Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht. "Soms heb je van die wedstrijden, dan zit het soms mee en soms tegen", aldus Romp.

Eemdijk-trainer Willem Romp: "Het aanvalsspel is nog een aandachtspunt"


ZWARE ZEGE
Op Teletekst-pagina 894 is het Eemdijk dat op de koppositie staat, vanwege een beter doelsaldo dan SDC Putten. "Ik heb al een aantal appjes gekregen, dus ik heb het wel al gezien. Het doet met mij niet zo heel veel. We zijn blij dat we gewonnen hebben, want het was zwaar zat", vertelt de trainer na de 1-0 zege op DETO Twenterand.

RESULTATEN LIEGEN NIET
Vaak wint Eemdijk met minimaal verschil. Het doelsaldo na acht duels is ook 'slechts '10 voor en 3 tegen. "Je merkte het vandaag in een moeizame wedstrijd, daar hadden we het heel lastig mee", aldus Romp. "De organisatie staat vrij aardig en er waren wedstrijden bij waarin we er meer hadden moeten maken. Maar de resultaten liegen er niet om. Vanuit de organistie spelen we goed en trekken we de wedstrijd naar ons toe."

PERIODETITEL IN ZICHT
"Als je vandaag verliest, heb je ook niets te zeggen. Dat geluk heb je dan een beetje. Scorend vermogen kan ook wat beter, maar dat moet zijn weg nog vinden. Het aanvalsspel is nog een aandachtspunt. Je ziet het gedeeltes beter worden", zegt hij. Nog twee zeges en dan is de periode binnen voor Eemdijk. "We zijn nog niet met de periodetitel bezig. Volgende week moeten we weer winnen van NSC Nijkerk, maar het staat zo dicht bij elkaar dat je zomaar derde of vierde kan staan."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -