RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sportlust'46 na nieuwe zege: "Niet goed, maar verdedigend volledige controle"

1/3
WOERDEN - Sportlust'46 heeft zich door een 1-0 zege bij ARC gehandhaafd in de top van de Hoofdklasse A. Trainer Patrick Loenen vond de wedstrijd zelf niet goed, maar zag toch positieve punten. "We speelden niet goed, maar hadden verdedigend de volledige controle", zegt de trainer tegen RTV Utrecht.

"Als het lang 1-0 staat en de tegenstander gaat alles of niets spelen, dan zou hij nog altijd kunnen vallen. Dat is de angst die bij mensen heerst, maar we speelden niet goed, maar hadden verdedigend de volledige controle", vertelt Loenen.

Sportlust-trainer Patrick Loenen: "Ik had niet het idee dat we in de problemen kwamen"


"Zij gunden ons de bal en dan weet je dat het een moeilijke wedstrijd wordt. Als het mis gaat, kom je elke keer in de omschakeling terecht. We waren in de tweede helft wat meer aan het samenwerken voorin, met meer diepte. Daarom kregen we ook meer de controle en ik had niet het idee dat we in de problemen kwamen."

VOORLAATSTE PASS
De matchwinner was rechtsback Nick Verhagen. "Ik denk dat we de wedstrijd onder controle hadden, maar het blijft spannend tot de laatste seconde. Terwijl de tweede helft hoor je 2-0 en 3-0 te maken, vooral nadat zij die rode kaart krijgen. Je maakt de tweede nog wel, maar die keurt hij af. Uiteindelijk ben ik wel blij met die drie punten", vertelt hij.

Matchwinner Verhagen: "Er was een hoop strijd en dat ligt hun beter , maar uiteindelijk winnen wij"


"Je komt vaak door de verdediging, maar de voorlaatste pass om te scoren, die was er niet. Het veld maakt het er ook niet makkelijker op, maar dat moet de volgende wel beter", aldus Verhagen. "Ik denk dat de blijheid van de drie punten overheerst. Het is ook een soort van derby. Er was een hoop strijd en dat ligt hun beter , maar uiteindelijk winnen wij."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -