RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules-trainer Jochem Twisker 'vooral opgelucht' na eerste thuiszege


UTRECHT - Hercules won in de derde divisie van Jong ADO Den Haag met 2-1. Toch waren er niet alleen maar tevreden gezichten op Sportpark Voordorp in Utrecht. "We krijgen nog drie kansen uit een counter, als je het dan niet afmaakt dan weet je dat je het moeilijk krijgt", toonde winnende trainer Jochem Twisker zich na afloop kritisch.

"We hebben natuurlijk wel wat tikjes opgelopen de afgelopen weken", verwijst Twisker naar een aantal wedstrijden waarin zijn ploeg in de slotfase bezweek. De zege was dan ook bijzonder welkom. "We hadden een prima voorbereiding dit seizoen. Als je dan zo lang moet wachten op de eerste thuiszege kun je wel zeggen dat je opgelucht bent."

Jochem Twisker


Tijani Noslin maakte zijn vijfde goal van het seizoen. "Ik ben nu op de helft. Vooraf had ik me als doel gesteld om tien goals te maken dit seizoen." Of hij zijn doelstelling niet moet bijstellen? "Misschien wel", lachte Noslin die vond dat zijn ploeg het onnodig moeilijk maakte. "Als we gewoon 3-1 en 4-1 maken is er niets aan de hand. Nu kom je de laatste tien minuten onder druk te staan en redt keeper Thijs de Leede ons nog door een bal uit de kruising te halen."

Tijani Noslin


NOSLIN HOOPT OP BETAALDVOETBALCLUB
Noslin kijkt al met een schuin oog naar volgend seizoen. Of hij dan bij Hercules speelt laat hij nog even in het midden. "Ik hoop toch stiekem dat er een betaald voetbal organisatie langs komt", bekent de pas 20-jarige aanvaller, "Tot die tijd moet ik mijn focus houden op Hercules. Proberen mijn doelpunten mee te pikken, als team bovenin te eindigen en misschien wel te promoveren naar de tweede divisie. Je weet het nooit."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -