Hoogland komt net tekort op bezoek bij Lienden

HOOGLAND - Hoogland is er opnieuw niet in geslaagd te winnen. De ploeg van Raymond Prins ging onderuit tegen FC Lienden: 2-1.
Verslaggever Arnold Schenk over de nederlaag van Hoogland
Na drie minuten moest Hoogland al in de achtervolging, want toen kopte Sten Vreekamp binnen uit een hoekschop: 1-0. Even later werd de score zelfs verdubbeld, toen Djamel Boerstra Lienden op 2-0 bracht.
Toch was Hoogland daarmee nog niet verslagen, want na een klein half uur spelen tekende Henk Baum voor de aansluitingstreffer. De veelscorende aanvaller dook op bij de tweede paal, waar hij kon binnenwerken: 2-1.
Het altijd strijdende Hoogland probeerde uit alle macht nog de gelijkmaker te forceren, wat uiteindelijk niet lukte waardoor het Lienden van Hans van der Haar als winnaar van het veld stapte. Vlak voor tijd leek Hoogland nog te tekenen voor de gelijkmaker, maar tot ontsteltenis van het meegereisde publiek werd er gefloten wegens buitenspel.
De promovendus zakt af op de ranglijst van de Derde Divisie B. Hoogland staat na negen wedstrijden op de vijftiende plaats. Hekkensluiter Quick uit Den Haag heeft vier punten, dat zijn er drie minder dan Hoogland.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.