Teleurgesteld Hoogland laakt arbitrage na nederlaag

HOOGLAND - Bij Hoogland heerste er na de 2-1 nederlaag teleurstelling over het resultaat, maar was men ook ontevreden over het optreden van het arbitrale trio. Vlak voor tijd werd een Hoogland-treffer afgekeurd, terwijl Ruud Vos vlak voor rust naar beneden werd getrokken in het strafschopgebied.
Trainer Raymond Prins (Hoogland): "Ik vond ons in de openingsfase onherkenbaar"
"In mijn ogen kon het nooit buitenspel zijn, want Martijn Koelewijn stond bijna op de achterlijn toen hij de bal voorgaf", zo vertelde trainer Raymond Prins aan RTV Utrecht. Uit die voorzet leek Hoogland te tekenen voor de 2-2, maar de grensrechter had op dat moment gevlagd voor buitenspel waardoor de treffer niet doorging.
Vlak voor rust was er opnieuw een dubieuze situatie, toen Hoogland-speler Vos naar de grond ging in het strafschopgebied. "Dat was gewoon een honderd procent strafschop", aldus Vos. "Vooral de grensrechter neem ik dat kwalijk. Ik word met twee handen naar beneden getrokken."
Ruud Vos (Hoogland) in gesprek met Arnold Schenk
Verder heerste er vooral teleurstelling over de 2-1 nederlaag, want Hoogland maakte zeker de tweede helft aanspraak op een punt. "De eerste twintig minuten kunnen we onszelf verwijten dat we niet scherp zijn. De tweede helft hebben we ons goed herpakt, maar jammer genoeg was het niet genoeg vandaag."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.