RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg wil goede lijn doortrekken in KNVB beker


BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Na een dramatische seizoensstart is Spakenburg nu al zes wedstrijden ongeslagen. Woensdag speelt de ploeg van John de Wolf in de eerste ronde van het hoofdtoernooi van de KNVB tegen ASWH, dat net als de Blauwen uitkomt in de Tweede divisie.

"Het leeft heel erg in de groep", zegt De Wolf in aanloop naar het bekerduel. "We hebben nu zes keer niet verloren, die lijn willen we doortrekken." De oefenmeester repte vrijdag al van een belangrijke week die eraan kwam, met competitieduels tegen TEC en Scheveningen en het bekerduel tegen ASWH. "We wilden deze week drie keer winst, de eerste hebben we al binnen", aldus De Wolf na de 1-0 tegen TEC.

Joh de Wolf: "We wilden deze week drie keer winst, de eerste hebben we al binnen"


LASTIG
Spakenburg speelde voor de competitie al tegen ASWH. Op de openingsdag van het seizoen eindigde het duel in Hendrik Ido Ambacht in 1-1. De promovendus maakte het Spakenburg die middag erg lastig. "Ondanks dat hadden we die wedstrijd er wel uit moeten halen", vindt De Wolf, die ASWH een gevaarlijke ploeg noemt. "Ze wonnen in de vorige ronde met 5-1 van TEC."

Drie jaar geleden troffen beide ploegen ook al in de beker. Spakenburg had een ronde eerder Fortuna Sittard uitgeschakeld maar verloor op de eigen Westmaat na verlenging met 3-2 van ASWH.

NIEUW DUO
Spakenburg versterkte zich vorige week met Vince Gino Dekker en Robin Eindhoven. Dat duo zal tegen ASWH nog niet in de basis starten. "Dat gaat wel heel snel", stelt De Wolf. "Maar ze zijn er bijgehaald om de groep te versterken en ij het begin vooral in te vallen. We hebben nu in elk geval meer keuze aanvallend."

De Wolf kan tegen ASWH geen beroep doen op Olaf van der Sande en Mike Vreekamp. Zij zijn geblesseerd.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -