'Dick Advocaat neemt Spakenburg-trainer John de Wolf mee naar Feyenoord'

© Oranje Pictures / Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Dick Advocaat heeft na FC Utrecht een nieuwe club gevonden. Hij wordt zoals verwacht trainer van Feyenoord.
Volgens het AD neemt Advocaat John de Wolf en Cor Pot mee als assistenten. Feyenoord neemt afscheid van assistent-trainers Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Roy Makaay.

SPAKENBURG IS VERRAST

De Wolf is momenteel trainer van tweede divisie-club Spakenburg. Hij zou na dit seizoen vertrekken. Of dat nu eerder gebeurt, is niet duidelijk. Spakenburg speelt vanavond op eigen veld een bekerwedstrijd tegen ASWH.
De teammanager van de Blauwen zegt tegen RTV Utrecht verrast te zijn met het nieuws. Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord nog geen overeenstemming bereikt met Spakenburg over de komst van De Wolf.

ADVOCAAT

Het is niet de eerste keer dat Advocaat wordt ingehuurd als troubleshooter. De afgelopen jaren stond hij behalve bij FC Utrecht korte tijd aan het roer bij onder meer het Nederlands Elftal en Sparta. Bij Feyenoord was hij in 2016 al eens adviseur van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.