RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

GVVV moet vertrouwen tanken uit bekerstunt

VEENENDAAL - Na de bekerstunt tegen Helmond Sport staat voor GVVV zaterdag de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg op het programma. De Hardenbergers staan vijfde in de Tweede divisie, acht plaatsen hoger dan GVVV. Voor GVVV is het te hopen dat het spel tegen Helmond Sport wordt meegenomen naar Overijssel.

HISTORIE

Het is de negende keer dat de Veenendalers afreizen naar De Boshoek. Van de voorgaande acht duels werd er één gewonnen. Vier keer won HHC, de doelcijfers zijn 24-10 voor de thuisploeg.

In het licht van de huidige gang van zaken zeggen die cijfers misschien weinig. GVVV doet het dit seizoen in uitwedstrijden namelijk erg goed. Vier duels op vreemde bodem leverden tien punten op. Bij Katwijk werd gewonnen, uit tegen AFC werd het gelijk. HHC Hardenberg haalde uit de laatste drie duels maar drie punten: een nederlaag en drie gelijke spelen.

FINI

Trainer Niek Oosterlee kan tegen HHC nog niet beschikken over Tom Oostinjen. Patrick-Prosper Fini, die een middenhandsbeentje had gebroken, gaat vrijdag uit het gips. Hij heeft doorgetraind en is fit. Of hij kan spelen is onzeker. Dat geldt ook voor Laurens van der Voort, die het duel tegen Helmond Sport miste vanwege een verrekte hamstring.

LIVE

HHC Hardenberg - GVVV begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht