RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels vindt het na twee gelijke spelen weer eens tijd voor een zege

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Na twee gelijke spelen in de competitie wil koploper IJsselmeervogels wel weer eens winnen. Hekkensluiter Jong Volendam lijkt daarvoor een geschikte tegenstander. Dinsdag tankten de Vogels in de KNVB beker vertrouwen: Eerste divivisionist FC Den Bosch werd met 3-0 verslagen.

IJsselmeervogels is dat duel schadevrij doorgekomen. Tegen Jong Volendam ontbreekt alleen Ali Akla. Verder kan Ted Verdonkschot beschikken over een compleet fitte selectie.

Jong Volendam begon veelbelovend aan de competitie, door in eigen huis te winnen van Excelsior Maassluis. Sindsdien gaat het een stuk minder: de acht volgende duels leverden slechts twee punten op. Slechts een daarvan werd gepakt in een uitwedstrijd.

POWEL

De enige keer dat beide ploegen elkaar troffen op de Westmaat was in het seizoen 2016/2017 in de Derde divisie. IJsselmeervogels, dat dat jaar kampioen werd, boekte toen de grootste zege van het seizoen. Het werd 7-0. Berry Powel was met vier treffers de grote man bij de Rooien.

LIVE

IJsselmeervogels - Jong Volendam begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -