Hoogland treft Quick in kelderkraker Derde divisie

Erwin Hermsen ontbreekt bij Hoogland
Erwin Hermsen ontbreekt bij Hoogland © Geert Lommers
HOOGLAND - In de Derde divisie B staat voor Hoogland een heus zespuntenduel op het programma. De ploeg van Raymond Prins staat 15e, en treft de nummer 17 en hekkensluiter Quick uit Den Haag. In de strijd om lijfsbehoud is een zege voor beide ploegen noodzakelijk.
Hoogland begon aan de competitie met een overwinning en haalde daarna nog vier punten uit vier gelijke spelen. Quick daarentegen begon de competitie met vijf nederlagen. De laatste drie duels leverden vier punten op. Woensdag verloren de Hagenaars in de KNVB beker met 4-0 van Willem II.
Zondag ontbreken bij Hoogland Erwin Hermsen en Stijn Mossink. Het duel begint om 14.00 uur en is live te volgen bij Radio M Utrecht.

HERCULES

Hercules gaat in diezelfde klasse op bezoek bij HSC'21. De ploeg uit Haaksbergen is door twee nederlagen op rij gezakt van de eerste naar de tweede plaats, maar staat nog altijd tien plekken boven de Utrechters van Jochem Twisker.
Twisker kan niet beschikken over de geblesseerden Conner Blöte, Matthijs Blijham en Fons Mulder.
Het is de zesde keer dat Hercules op bezoek gaat bij HSC'21. Twee keer won HSC, twee werd het gelijk. In het seizoen 2017/2018 won Hercules met 2-0. De doelcijfers over die vijf ontmoetingen zijn 8-5.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.