Spakenburg in eerste duel zonder De Wolf keihard onderuit

© RTV Utrecht / Bert Kous
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het vertrek van trainer John de Wolf heeft Spakenburg voorlopig geen goed gedaan. De Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg gingen zaterdag in het uitduel in de Tweede Divisie met Scheveningen met 5-0 onderuit.
Verslaggever Bert Kous over de ontluisterende nederlaag van Spakenburg
Scheveningen zette na 23 minuten voetballen de 1-0 op het scorebord. Mehmet Aldogan profiteerde van de blunderende Koos Werkman en tekende voor de openingstreffer. Spakenburg, onder aanvoering van voormalig assistent-trainer Chris de Graaf, legde een bedroevend niveau neer in Scheveningen.
De 2-0, die in de 47e minuut op het scorebord kwam, was dan ook geen verrassing. Samir el Moussaoui maakte hem. Spakenburg wist weinig te creëren. De grootste mogelijkheid was voor Roy Castien, maar zijn schot vloog ruim veertien meter naast.

HATTRICK ALDOGAN

In de 57e minuut viel het doelpunt opnieuw aan de andere kant. Ruben Koorndijk zette de 3-0 op het scorebord. Scheveningen was niet van plan om Spakenburg te sparen, en met name Mehmet Aldogan niet. Hij maakte in de 70e en 74e minuut de 4-0 en 5-0 namens zijn ploeg en sloot het duel af met drie treffers.
23' Mehmet Aldogan [1-0]
47' Samir el Moussaoui [2-0]
57' Ruben Koorndijk [3-0]
70' Mehmet Aldogan [4-0]
74' Mehmet Aldogan [5-0]
Door de nederlaag is de ongeslagen reeks van vijf wedstrijden ook ten einde voor Spakenburg. De Blauwen staan in de Tweede Divisie na de nederlaag veertiende.