RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

GVVV verliest voor het eerst dit seizoen een uitwedstrijd

1/2
VEENENDAAL - GVVV heeft in de Tweede Divisie een pijnlijke nederlaag geleden. Op bezoek bij HHC Hardenberg verloren de Veenendalers volledig terecht met 4-0. Hierdoor loopt HHC verder uit op GVVV.

Een korte samenvatting van HHC Hardenberg - GVVV (door Mark Kloostra)


VROEGE ACHTERSTAND

De euforie na de bekerzege op Helmond Sport was al snel weg bij GVVV, want na twaalf minuten stond het 1-0 voor HHC Hardenberg. Jurjan Mannes werd de diepte in gestuurd en faalde niet toen hij voor GVVV-goalie Johan Jansen stond.

Halverwege de eerste helft werd het via Rob van der Leij ook nog 2-0, na een blunder van Wesley Goeman in de Veenendaalse verdediging. Dat was terecht ook, want HHC had de overhand. GVVV won de laatste drie uitduels, maar maakte in de eerste helft geen enkele aanspraak op een nieuwe overwinning.

AFGANG MET TIEN MAN

In de tweede helft kwam GVVV wat meer in de wedstrijd, maar kreeg het snel de deksel op de neus. Danny Bouws zorgde voor de 3-0 voor HHC, waardoor de wedstrijd beslist leek. De Veenendalers moesten het duel ook nog uitspelen met tien man, nadat aanvoerder Wilco den Hartog zijn tweede gele kaart had ontvangen.

In de slotfase werd het ook nog 4-0 door HHC-verdediger Stephan Warmolts. Het is de eerste uitnederlaag voor GVVV dit seizoen. De Veenendalers blijven steken op 12 punten uit elf duels.

12' Jurjan Mannes [1-0]
25' Rob van der Leij [2-0]
57' Danny Bouws [3-0]
88' Stephan Warmolts [4-0]

Bijz.
72' Rode kaart Wilco den Hartog (GVVV, 2x geel)


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht