RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verdonkschot duidelijk na derde gelijkspel op rij: "Dit was heel erg slecht"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels-trainer Ted Verdonkschot kijkt met slecht gevoel terug naar het gelijkspel van zijn ploeg van zaterdagmiddag. De Rooien speelden tegen hekkensluiter Jong Volendam met 3-3 gelijk.

Blij zijn dat we nog een punt hebben gepakt"
Ted Verdonkschot

"Dit was gewoon heel erg slecht", zo begint trainer Verdonkschot zijn verhaal voor de microfoon van RTV Utrecht. Jong Volendam, de hekkensluiter, kwam onbevangen voor de dag. "Daar moeten wij gewoon veel beter mee omgaan. We geven kadotjes weg aan ze. In de eerste helft zochten we te snel de diepte over de verdediging in plaats van dat we gewoon simpel speelden."

Ted Verdonkschot: "We geven kadootjes weg"


IJsselmeervogels knokte zich in de absolute slotfase na een punt. Via een strafschop werd het geen 2-3, maar 3-3. "Ik weet dat de jongens altijd door blijven gaan en dat habben ze ook gedaan. Maar we mogen blij zijn dat we nog een punt hebben gepakt."

Doelman Jaimy Schaap vindt dat er iets moet veranderen. "We moeten ons elke keer terugknokken in de wedstrijd. We komen veel te makkelijk op achterstand", aldus Schaap tegen RTV Utrecht. De Rooien zijn in de Tweede Divisie nog ongeslagen, maar uit de laatste drie wedstrijden pakten ze slechts drie punten. "Dit is niet de manier hoe je ongeslagen wil zijn. Drie keer op rij gelijk dat zijn teveel verliespunten voor de kwaliteit die we hebben."

Jaimy Schaap: "We komen veel te makkelijk op achterstand"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -