RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Oosterlee na 4-0 verlies: "Als ik spelers nog moet prikkelen, hoor je niet op dit niveau thuis"

1/4
VEENENDAAL - GVVV heeft het bekersucces tegen Helmond Sport geen vervolg kunnen geven in de Tweede Divisie. Uit bij HHC Hardenberg gingen de Veenendalers hard onderuit met 4-0. Trainer Niek Oosterlee vond het heel slecht. "Het is vervelend om zo je eigen ploeg aan het werk te zien", zegt hij tegen RTV Utrecht.

PRIKKELEN
"Ik zit meestal niet verlegen om woorden, maar ik heb hier weinig over te zeggen. Je hoeft er geen geleerde voor te zijn. De eerste en de tweede goal geven we zelf weg en we lijden balverlies op balverlies. Dat draai je niet meer om en je blijft achter de feiten aanlopen", aldus Oosterlee over zijn ploeg, die nu onderin de Tweede Divisie staat.

GVVV-trainer Niek Oosterlee: "Ik heb het hartstikke naar mijn zin, maar deze middag vind ik dat het nergens op slaat"


"Het is vervelend om zo je eigen ploeg aan het werk te zien. Dinsdag leggen ze eigenlijk de lat (tegen Helmond Sport, red.) voor zichzelf heel hoog. Je weet dat ze veel kunnen brengen. Vandaag zie je dat dat veel minder is. Ik denk dat spelers daar zelf over gaan. Ze nemen hun eigen mentale weerbaarheid in, als ik ze nog moet prikkelen dan hoor je niet op dit niveau thuis", is de trainer hard.

"Ik heb niet gezien dat we willen winnen. Ik vind dat we ons heel makkelijk hebben laten afschminken", oordeelt Oosterlee. "Op het moment dat wij onze rug rechten en als team spelen, dan kunnen wij iedereen het moeilijk maken. In mijn sportbeleving gaat het er niet in dat we zo spelen als vanmiddag. Ik heb het hartstikke naar mijn zin, maar deze middag vind ik dat het nergens op slaat."

SCHANDALIG
Doelman Johan Jansen mocht vier keer vissen. Ook voor hem is het een raadsel waarom het verschil tussen de bekerwedstrijd en deze wedstrijd zo groot is. "Dramatisch dit", zegt hij na afloop. "Als ik dinsdag zie en vandaag. Dat kan niet op dit niveau, dit is schandalig. Elke wedstrijd is voor mij een mooie, maar ik ga niet voor anderen praten. Wat we vandaag aan het doen waren sloeg helemaal nergens op. Alles ging mis, het leek wel of we vandaag in het oranje speelden."

GVVV-doelman Jansen: "Wat we vandaag aan het doen waren sloeg helemaal nergens op"


FRUSTRATIE BIJ DEN HARTOG
Aanvoerder Wilco den Hartog speelde de wedstrijd niet uit. Hij kreeg twee keer geel en dus rood. "Ik vind de eerste kaart al makkelijk gegeven. Hij floot heel makkelijk voor Hardenberg, en dan is het voor mij een optelsom in frustratie. Je hebt dan commentaar op de leiding. Blijkbaar kunnen sommigen daar niet goed mee omgaan", geeft Den Hartog aan.

Wilco den Hartog na rode kaart: "Ik reageerde met frustratie"


"Ik heb hem gevraagd waarom hij die kaarten en overtredingen gaf tegen ons. Op een gegeven moment werd ik gesommeerd om te vertrekken in bepaalde bewoordingen, dan reageer je met frustratie. Daar ga je dan een grens over. Maar het is gebeurd..."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -